AUTOMÒBILS
MULTIRISC
SALUT
PERSONALS
EMPRESA
RESP. CIVIL
ALTRES
AGRARI
Vida Estalvi Fix
VIDA ESTALVI FIX

Una Jubilació amb garantia i importants avantatges fiscals. Assegurar la jubilació a la mesura dels seus somnis és ja una realitat al seu abast. Previsió Segura, és un pla de previsió assegurat - Assegurança d'estalvi, ideat per complementar i gaudir amb garantia de majors ingressos en el moment de la seva jubilació.

Iniciï el més aviat possible el pla d'aportacions que més s'ajusti a la seva capacitat d'estalvi, amb la màxima flexibilitat i més amb la tranquil·litat d'arribar a la jubilació un capital mínim assegurat, mitjançant l'aplicació d'un tipus d'interès garantit per a tota la durada del contracte.

Gaudeixi avui de la màxima tranquil·litat al planificar el seu futur. Aconsegueixi el màxim benefici fiscal dels seus estalvis, pagant menys impostos, l'import anual de les seves aportacions reduirà el seu tipus impositiu en la seva declaració de la renda. Així mateix, l'estalvi acumulat en el moment de la jubilació tindrà importants reduccions fiscals.

PERQUÈ VOSTÈ SEMPRE GUANYI. PREVISIÓ SEGURA REPRESENTA UNA GARANTIA PERMANENT. Estalviï amb seguretat, sense riscos, a l'aconseguir un Capital garantit per a la Jubilació. Inversió amb tipus d'interès garantit. Informació trimestral del Fons d'Estalvi. Participació Anual dels beneficis addicionals de les inversions. Facilitat per ingressar excedents d'estalvi en qualsevol moment. Disposició del seu patrimoni en cas d'atur de llarga durada, malaltia greu, mort o incapacitat permanent.
Corredoria d'Assegurances Segurlink.

Seguros, fallecimiento, invalidez, incapacidad profesional, previsión, jubilación, plan pensiones, accidente, hospitalización, deceso, servicios fúnebres, Monzón, Barbastro, Binéfar, Alcañiz, Zaragoza, Lleida